15 mar. 2013

In alta parte...

Cred ca trebuia in alta parte. Sau cel putin in alta perioada de timp...dar prefer in alta parte.
Mie, sa fiu sincer, imi place sa calatoresc, ca si multor altora. Poate nu am calatorit pe cat au calatorit altii, sunt sigur de asta, insa pe unde am fost...mi-a placut.Ce legatura are asta cu ce am zis prima data...pai simplu, trebuia sa ma fi nascut in alta parte sau acu ceva mai mult timp in urma. Nu sunt ipocrit, sau poate sunt, dar nu-mi place acum si aici...cel putin nu-mi plac anumite personaje - cam multe la numar si din pacate majoritatea castiga.
Ca si multi altii ma intreb, oare cum ar fi fost daca m-as fi nascut in alta tara?
De exemplu mi-ar fi placut enorm sa traiesc in Marea Britanie. M-am indragostit de tara asta inca din 2005 cand am fost pentru prima data. Si desi s-au schimbat multe acolo, si practic a doua limba vorbita pe strada in Londra este romana, tot nu imi pot schimba parerea si sentimentele pentru tara asta.
A fost o experienta unica prima mea vizita acolo. Inafara faptului ca ieseam pentru prima data din tara, cand am ajuns acolo am ramas uimit pana si de iarba din spatiile verzi. Era perfecta, taiata la milimetru, un verde cum rar vezi, si cel mai important...puteai sa te intinzi pe ea, fara grija de a nu te ridica cu o mare pata maro pe haine si urat mirositoare (if you know what I mean).
Deocamdata atat despre UK...dar stati linistiti ca am destule sa povestesc, deci mai mult ca sigur voi reveni cu mici intamplari amuzante din calatoriile mele. Pana atunci insa...va las cu cateva poze din acele locuri.
Glass and iron building

City of London 
Tower Bridge

2 mar. 2013

Cred ca e/era timpul!?!

artificii pe cer noaptea
Gata...m-am hotarat!
Nu inteleg insa de ce nu am ajuns la concluzia asta mai demult...dar mai bine mai tarziu decat niciodata, nu?
Dar, ca sa nu va mai tin in suspans, sa va zic despre ce e vorba: m-am hotarat sa continui sa scriu si sa postez poze. Daca aveati alte asteptari, scuzele de rigoare pentru timpul pierdut citind, dar eu sunt multumit...cel putin mi-ati facut o vizualizare pe blog.
Asa ca, stay tuned for more...in viitorul destul de apropiat!

Va continua...